SUSE Certified Linux Administrator (CLA) vizsgafelkészítés

A Novell PSH a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség HUEDU programjának keretében az Egyetemi Informatikai Központ SUSE Certified Linux Administrator (CLA) vizsgalehetőséget szervez.

A vizsgalehetőséghez helyszíni felkészülés kapcsolódik. A felkészítés keretében a résztvevők megismerkedhetnek a Linux alapjaival, elsajátíthatják a SUSE Linux Enterprise 11 operációs rendszer fő funkcióit, a rendszer telepítését, konfigurálását. A felkészítés vizsgával zárul a WSH Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft. budapesti központjában. A felkészítés és a vizsga díjmentes a Széchenyi István Egyetem hallgatói számára. 

A felkészítés időpontja, helye: 2016. május 5., 6., 13. 9:00-16:00, D102 számítógépterem.

A CLA vizsgán azok a hallgatók  tudnak részt venni, akik mindhárom felkészítő napon részt vettek, ezért kérjük, csak az jelentkezzen, aki mindegyiken napon biztosan meg tud jelenni illetve vállalni tudja a budapesti utazást. A CLA vizsga feltétele egy házi vizsga/teszt megírása, a házi vizsgát legjobban teljesítő 15 hallgatónak lesz lehetősége elmenni a CLA vizsgára.

Jelentkezési határidő: 2016. május 3., a helyek feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik, a vizsgahelyek és a számítógépterem kapacitása miatt 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

 Jelentkezési lap kitöltése

További információk, kérdések: eik@sze.hu

Csábi Béla
EIK központvezető