DFK - tájékoztató nem jogász szakos végzett hallgatók részére

Széchenyi István Egyetem 2015/2016 telén a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karon megrendezésre kerülő diplomaátadó ünnepély általános információi
a nem jogász szakon végzett hallgatók részére

Tisztelt végzős hallgató, kedves öregdiákunk!

Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar

Diplomaátadó ünnepélyének időpontja: 2016.02.12. (péntek)

 • Kezdés: 15:00 órakor
 • Helyszín: Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos utca 5.)

A hallgatók a vendégek számára készülő ingyenes meghívókat (2 db-ot) az Egyetemi Szolgáltató Központ munkatársaitól kapják meg. A meghívó nem belépőjegyként funkcionál. A meghívható vendégek száma nem korlátozott. Minden végzős hallgató átveheti a hozzátartozói számára a meghívókat személyesen vagy postai úton:

A meghívók személyesen február 3-tól vehetők át az Egyetemi Szolgáltató Központban (Nyitva tartás: H-CS: 8:00-16:00 P: 8:00-14:00).

Amennyiben nem tudják személyesen átvenni meghívójukat, kérjük, minden esetben jelezzék a Központ felé, ez esetben a meghívók postázásra kerülnek (ŰRLAP).

A diplomaátadó ünnepély alatt profi fotósok készítenek fényképeket minden hallgatóról a diploma átvételének pillanatában, illetve a rendezvény előtt készülnek el a portré fotók a SZE Almanach kiadványhoz. Ezek megvásárolhatók lesznek papírkép és digitális kép formájában is. A diplomaátadó ünnepély előtt beállított műtermi körülmények közt taláros portré kép készül minden végzősről, a képeket a SZE Almanach kiadványban foglaljuk össze. A Széchenyi Alumni Magazin következő számában megtalálható lesz az összes 2015/2016 telén végzett hallgató neve és szakja felsorolás jelleggel. A termékek megrendelhetők az oregdiak.szeportal.hu oldalon. A tablóképet, a portrékat, valamint az ünnepségen készült képeket CD lemezen mindegyikük számára eljuttatjuk, ennek költségét az alább részletezett részvételi költség magában foglalja. A helyszínen lehetőség van arra, hogy előre összeállított fényképcsomagokat és PR termékeket rendeljen meg!

Kérjük a végzős hallgatókat, hogy az ünnepély előtt 1,5 órával (13:30-kor) szíveskedjenek a diplomaátadó helyszínén megjelenni, hogy a rendezvény lebonyolításával kapcsolatos általános tudnivalókat megismerhessék, illetve az Almanachhoz készülő portré fotókat is elkészíthessék Önökről. Kérjük, hogy az ünnepségen sötét, ünnepi öltözetben jelenjenek meg.

 Végzősök csomagja:

A végzős hallgatók számára a diplomaátadó ünnepélyen egységes csomagot biztosítunk. A csomag költsége 8.000 Ft (helyszínen fizetendő, valamint az összeg nem tartalmazza a postázási és csomagolási költséget).

A csomag tartalma:

 • talár bérleti díj
 • fehér kesztyű
 • diplomaátvétel során készült fényképek (2 db (egyforma) 10x15 cm – a diploma átvételének pillanatában készült fénykép)
 • SZE Almanach kiadvány 2015/2016 II. (végzősök évkönyve)
 • Széchenyi Alumni Magazin

A fent említett csomag minden hallgató részére egységesen 8.000 Ft, amit a helyszínen kell kifizetni!

Minden végzős a helyszínen kapja meg a talárt, illetve a fehér kesztyűt egységesen!

Talárbérlés időpontja és helyszíne:

Egyetemi Hangversenyterem (volt Zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos utca 5.)

2016. február 12. 13:30 - 14:30

Talárleadás időpontja és helyszíne:

Egyetemi Hangversenyterem (volt Zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos utca 5.)

2016. február12. Közvetlenül az ünnepély után (kb. 16:00 - 16:30)

Előzetes FONTOS információk a talárbérléssel kapcsolatban:

 • A talár bérleti díját a végzettek csomagja tartalmazza
 • A bérlésnél próbáljon mindenki pontosan fizetni!
 • A talár átvételéhez szükséges nyilatkozatot az alábbi linken tudja kitölteni: LINK
 • A talár bérlése és leadása csak és kizárólag a kihirdetett időpontokban lehetséges! A talárokat kötelező a bérlés napján az eredeti, kifogástalan állapotában és a megadott időpontokban visszaszolgáltatni!
 • A bérlésnél próbálja meg mindenki a talárt, illetve a kesztyűt minél előbb átvenni a gördülékeny lebonyolítás érdekében.
 • A bérléskor kapott bevételi pénztárbizonylatot a talár leadásáig kérjük megőrizni.
 • Amennyiben a talárban bárminemű kár keletkezik, köteles a bérlő a meghirdetett kárlistában a kárnak megfelelő összeget a helyszínen megfizetni!
 • Paszomány cseréje és varratása: 600 Ft/db
 • Tépőzár cseréje és varratása: 300 Ft/db
 • Amennyiben a talár elszakad, eltépődik, vagy ki van égetve, a károkat meg kell téríteni!

Talárokat próbálni (NEM kötelező) az Alumni, Karrier és Információs Központban lévő Egyetemi Szolgáltató Központban (ÚT. 106) lehetséges nyitvatartási időben:

Egyetemi Szolgáltatató Központ nyitvatartási időpontok:

Hétfő – Csütörtök       08:00 – 16:00

Péntek                         08:00 – 14:00

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a diplomaátadó ünnepélyre!